LOVE BAKUDAN Bookselling Walkthrough

LOVE BAKUDAN

This guide will be covering the steps on how to unlock every erotic novel available in LOVE BAKUDAN. These are silly mini-games peppered throughout each route that, if answered correctly, unlock an erotic story for the player to read.

If you sell a vast majority of the books throughout a route, you’ll unlock the fifth novel at the end of it. There are thirty books to unlock in all, so if you don’t want to miss out on a single dirty novel LOVE BAKUDAN has to offer, this is the guide for you.

Akane Hasegawa – Noontime’s Hyacinth Route

Selling Section 1

  1. “She said she wanted a book about the weather?”
    • Answer: Ms. Thunder Meets Her Match!
  2. “An alien book…”
    • Answer: Probe Me Volume 27
  3. “A multi-volume series with a focus on romance…”
    • Answer: A Steamy Confession: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “Ms. Thunder Meets Her Match!”

Selling Section 2

  1. “A book about bosses…”
    • Answer: Fax Me Your Nudes By 8 PM Sunday
  2. “A girl getting lost in a dream world…?”
    • Answer: I Want To Be Your Dakimakura
  3. “They wanted a book about a game of ‘cat and mouse’…?”
    • Answer: Steal My Heart: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “Steal My Heart: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “Best friends in peril that don’t stay as best friends…”
    • Answer: Treasures of the Abyss: Volume 1
  2. “A sleazy book…”
    • Answer: Nightclub Blues OR Touch of Heaven…though it might be worth showing Himeko “Muscle Babes One” to see what she has to say about it.
  3. “Being photographed…?”
    • Answer: My Best Friend’s Boobs
  4. “Delinquents?”
    • Answer: My Wife’s Convenience Store

This section unlocks the erotic novel “Steal My Heart: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “A novel where the characters might literally die while having sex?!”
    • Answer: Chasing a Tornado
  2. “A book to do with lovers running away together…?”
    • Answer: Supermarket Heat
  3. “…They want passion and lots of love.”
    • Answer: No Grander Love
  4. “Hmm…dashing women, huh?”
    • Answer: My Lady’s Touch Volume 1 OR Love Is An Elevator Ride Away

This section unlocks the erotic novel “Love At The Stables.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Akane’s route, you unlock the erotic novel “Nectar” when you complete it.


Hyojin “Angel” Park – Morning’s Hibiscus Route

Selling Section 1

  1. “An erotic book that takes place outside…”
    • Answer: Roughin’ It
  2. “Something only a baker would enjoy…?”
    • Answer: Oh…My Bad Volume 1
  3. “Businesswomen…”
    • Answer: CEO

This section unlocks the erotic novel “CEO.”

Selling Section 2

  1. “A book about rivals…”
    • Answer: Mascara
  2. “Books that take place in the 80’s, huh…?”
    • Answer: Private Illusions: Volume 1
  3. “A cute book about married life…”
    • Answer: Her Only Cure

This section unlocks the erotic novel “Her Only Cure.”

Selling Section 3

  1. “A story that’s set in the countryside…”
    • Answer: I Say Potato, You Say “Touch Me”
  2. “A book with a sci-fi theme…”
    • Answer: Built For Pleasure
  3. “Mysterious women…?”
    • Answer: Nectar
  4. “A nice girl and a bad girl…”
    • Answer: My Boss Is Also My Dominatrix?! Volume 1 OR So Your Girlfriend Is A Yandere

This section unlocks the erotic novel “The Silver Waves: Volume 1.”

Selling Section 4

  1. ” A book about idols…”
    • Answer: Her Dark Influence: Volume 3
  2. “A book involving a piano recital…?”
    • Answer: Sex on the Beach
  3. “Enemies to lovers, huh…?”
    • Answer: The Land of Hope and Fear
  4. “Two women falling in love in an unlikely place…”
    • Answer: Prison Life

This section unlocks the erotic novel “The Silver Waves: Volume 2.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Angel’s route, you unlock the erotic novel “Built for Pleasure” upon completion.

Himeko Kurosu – Dawn’s Primrose Route

Selling Section 1

  1. “An erotic book about a city girl, leaving for the countryside…”
    • Answer: You Say Potato, I Say “Touch Me” OR Love At The Stables
  2. “Psychic powers…?”
    • Answer: My Special Ingredient
  3. “A story about vampires…”
    • Answer: A Human Need

This section unlocks the erotic novel “A Human Need.”

Selling Section 2

  1. “A horror story…”
    • Answer: The Devil’s Trap: Volume 1
  2. “Today she wants a thriller…”
    • Answer: Looking Into Her Seoul: Volume 1
  3. “Something with a doctor in it…”
    • Answer: Seeking Her Inner Truth

This section unlocks the erotic novel “The Devil’s Trap: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “A story that involves an eccentric character…”
    • Answer: Touch My Body: Volume 1
  2. “A book about high school sweethearts…”
    • Answer: Summer Lovin’ (Got Me Some Ass) OR A Steamy Confession: Volume 1
  3. “Muscle babes?”
    • Answer: Muscle Babes One
  4. “A girl who’s not all she seems?”
    • Answer: So Your Girlfriend Is A Yandere

This section unlocks the erotic novel “The Devil’s Trap: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “Artsy girls…”
    • Answer: I Want To Be Your Dakimakura
  2. “A book involving battles…”
    • Answer: The Land of Hope and Fear
  3. “A sci-fi story, huh…”
    • Answer: Treasures of the Abyss: Volume 1
  4. “Something to help a girl get better at talking to her crushes, huh…?”
    • Answer: Sexy Tips and Tricks

This section unlocks the erotic novel “Treasures of the Abyss: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Himeko’s route, you unlock the erotic novel “Treasures of the Abyss: Volume 2.”


Sei Itou – Daytime’s Sunflower Route

Selling Section 1

  1. “An erotic book about something super embarrassing happening to somebody…”
    • Answer: I Got My Thumb Stuck To My Girlfriend’s Photo?!
  2. “A book about a brave heroine returning from a war…”
    • Answer: No Grander Love
  3. “A woman going missing on a rafting trip, only to come back looking rugged…”
    • Answer: Blogging Finally Got Me Laid

This section unlocks the erotic novel “No Grander Love.”

Selling Section 2

  1. “A couple finally realising their feelings for one another…”
    • Answer: A Steamy Confession: Volume 1
  2. “A book about a woman pining after someone, only to start loving someone else…”
    • Answer: Always The Bridesmaid
  3. “An erotica with a plot surrounding travel…?”
    • Answer: Supermarket Heat

This section unlocks the erotic novel “A Steamy Confession: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “Girls helping each other relax…”
    • Answer: Fly (Like A Butterfly)
  2. “A series about being dominated?”
    • Answer: My Boss Is Also My Dominatrix?! Volume 7
  3. “Enemies to lovers…”
    • Answer: Way With Words: Volume 1
  4. “A book about a girl who likes looking at dirty posters…?”
    • Answer: My Best Friend’s Boobs

This section unlocks the erotic novel “A Steamy Confession: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “Stories about demons…?”
    • Answer: The Devil’s Trap: Volume 1
  2. “A book about a sweet couple…”
    • Answer: My Wife’s Convenience Store
  3. “A book with diagrams in it…?!”
    • Answer: Sexy Tips and Tricks
  4. “Pirates, huh…”
    • Answer: My Lady’s Touch: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “My Lady’s Touch: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Sei’s route, you unlock the erotic novel “My Lady’s Touch: Volume 2.”


Teru Tokugawa – Midnight’s Orchid Route

Selling Section 1

  1. “A romance story with a sweet couple…”
    • Answer: Just The Right Time: Volume 1
  2. “A shameless, seedy story with no plot…”
    • Answer: Nightclub Blues
  3. “A book about a chance meeting, huh…?”
    • Answer: Sex on the Beach

This section unlocks the erotic book “Nightclub Blues.”

Selling Section 2

  1. “A couple that are polar opposites from one another…”
    • Answer: Tinkering With My Heart: Volume 1
  2. “A sequel story about a girl at her friend’s party…?”
    • Answer: Oh…My Bad: Volume 2
  3. “An erotica novel with a fortune teller in it…”
    • Answer: Her Dark Influence

This section unlocks the erotic book “Tinkering With My Heart: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “A story about someone being nursed back to health…”
    • Answer: Her Only Cure
  2. “A book set in the nineties…”
    • Answer: Seeking Her Inner Truth
  3. “A tired woman being swept off her feet…”
    • Answer: Nectar
  4. “An erotica about hostesses?”
    • Answer: Touch of Heaven

This section unlocks the erotic book “Tinkering With My Heart: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “A fantasy story, huh…”
    • Answer: The Silver Waves: Volume 1 OR The Land of Hope and Fear
  2. “A book with face sitting in it?!”
    • Answer: Touch My Body: Volume 1
  3. “An erotica written from the perspective of a journal…”
    • Answer: Way With Words: Volume 1

This section unlocks the erotic book “Way With Words: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Teru’s route, you unlock the erotic novel “Way With Words: Volume 2.”


Yuki Miyanagi – Dusk’s Rose Route

Selling Section 1

  1. “A fantasy novel…”
    • Answer: The Land of Hope and Fear
  2. “A story about a woman being seduced, huh…?”
    • Answer: Touch of Heaven
  3. “Hmm…a novel about idols…”
    • Answer: Fly (Like A Butterfly) – OR – How Well Do YOU Know Wings?!

This section unlocks the erotic book “Touch of Heaven.”

Selling Section 2

  1. “A book involving a love triangle…”
    • Answer: Private Illusions: Volume 1
  2. “A novel where falling in love changes a character’s life…”
    • Answer: Just The Right Time: Volume 1
  3. “A novel where the main couple breaks up, but gets back together by the end of the story…”
    • Answer: Summer Lovin’ (Got Me Some Ass)

This section unlocks the erotic book “Just The Right Time: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “A dirty book involving a teacher…”
    • Answer: My Special Ingredient
  2. “A book about two enemies growing to adore each other…”
    • Answer: Way With Words: Volume 1
  3. “…A book with profit margins in it…?”
    • Answer: Any is correct.
  4. “No plot, lots of pictures…”
    • Answer: Muscle Babes One

This section unlocks the erotic book “Just The Right Time: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “An erotic novel about two rivals…”
    • Answer: Mascara
  2. “A book involving a rich girl…”
    • Answer: Tinkering With My Heart: Volume 1
  3. “Best friends realising their mutual attraction, huh…”
    • Answer: The Brightest Star: Volume 1
  4. “Love, longing and passion…?”
    • Answer: No Grander Love

This section unlocks the erotic book “The Brightest Star: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Yuki’s route, you unlock the erotic novel “The Brightest Star: Volume 2.”

Disclaimer

All content cited is derived from their respective sources. If you believe we have used your copyrighted content without permission, make sure to reach us and we will remove it immediately.