Knight Squad 2

Knight Squad 2 FPS Drop, Lag en Performance Issues Fix

In deze gids zullen we de beste instellingen met u delen om te voorkomen dat Knight Squad 2 FPS-daling, lage framesnelheid, in-game vertraging en andere prestatieproblemen optreden. Als jij een van de spelers bent die prestatieproblemen met Knight Squad 2 heeft gekregen, lees dan zeker de onderstaande tips.

Hoe Knight Squad 2 FPS Drop-problemen op te lossen

Hoewel er spelers zijn die een goede Knight Squad 2-game-ervaring hebben opgedaan, zijn er ook enkele gamers met een constante lag en lage FPS. Als jij een van de spelers bent die dit soort problemen krijgt in Knight Squad 2, dan is hier onze aanbeveling om dit probleem op te lossen.

Oplossing 1: optimalisatie van GPU-instellingen

Voor Nvidia-gebruikers zijn hier de stappen voor het optimaliseren van Knight Squad 2 op uw pc.

 1. Open het Nvidia-configuratiescherm. Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad en klik op het programma.
 2. Ga naar 3D-instellingen beheren en kies Knight Squad 2 in de programma-instellingen.
 3. Stel Energiebeheer in op Maximaal vermogen.

Voor AMD-gebruikers: bekijk de onderstaande stappen om de goede instellingen te krijgen.

 1. Open Radeon-instellingen. Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad en klik op het programma.
 2. Als je klaar bent, klik je op Instellingen> Schakelbare afbeeldingen> en kies je Knight Squad 2. Als het spel niet in de lijst staat, klik je op de knop Bladeren en zoek je naar het .exe-bestand van Knight Squad 2.
 3. Wijzig de instellingen in Hoge prestaties.
 4. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

Het Nvidia- en AMD-configuratiescherm biedt ook veel optimalisatie waarmee u kunt spelen. Enkele van de functies die u kunt bekijken, zijn verscherping, anisotrope filtering, OpenGL drievoudige buffer, textuurfilterkwaliteit en meer. Als uw monitor de G-Sync-functie ondersteunt, kunt u proberen die ook in te schakelen.

Oplossing 2: Prioritering van grafische instellingen in Windows

Gewoonlijk zullen de instellingen die hierboven zijn genoemd de FPS-daling en andere prestatieproblemen in Knight Squad 2 al oplossen. Maar als je meer verbetering wilt, volg dan de onderstaande stappen.

 1. Open Grafische instellingen vanaf uw computer. U kunt deze optie gemakkelijk openen door Grafische instellingen in de zoekbalk te typen.
 2. Standaard ziet u de klassieke app.
 3. Klik op Bladeren en zoek naar het .exe-bestand van Knight Squad 2.
 4. Klik op Opties en selecteer Hoge prestaties.
 5. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.
 6. Ga naar de installatiemap van Knight Squad 2 en start het spel als beheerder.

Oplossing 3: update GPU-stuurprogramma’s

Fabrikanten van grafische kaarten brengen constant nieuwe updates uit op hun producten om elke nieuwe applicatie die op de markt wordt uitgebracht te optimaliseren. Als je je grafische kaart al een tijdje niet hebt bijgewerkt, zou je de nieuwe update zeker vandaag moeten krijgen. We hebben de onderstaande links al samengesteld om het u gemakkelijker te maken.

Fix 4: Knight Squad 2 visuele instellingen

Last but not least is de daadwerkelijke visuele optimalisatie in Knight Squad 2. Standaard kiest Knight Squad 2 automatisch de mediuminstellingen voor je pc. Afhankelijk van je hardware kun je spelen met de grafische instellingen in de game.

Nadat je de grafische instellingen van Knight Squad 2 hebt ingesteld, kun je proberen het spel te spelen en te kijken of je een goede FPS krijgt. Steam heeft een functie om de daadwerkelijke FPS tijdens het spel te laten zien. Ga hiervoor naar Steam> Instellingen> In-game FPS-teller> kies de locatie. Als u een applicatie van derden wilt gebruiken om de FPS te zien, raden we u aan MSI Afterburner te gebruiken .

About the author

Earl is one of those gamers who will play almost any new games. But he more prefers playing FPS and open world games.