Categories
LOVE BAKUDAN

LOVE BAKUDAN Bookselling Walkthrough

This guide will be covering the steps on how to unlock every erotic novel available in LOVE BAKUDAN. These are silly mini-games peppered throughout each route that, if answered correctly, unlock an erotic story for the player to read.

If you sell a vast majority of the books throughout a route, you’ll unlock the fifth novel at the end of it. There are thirty books to unlock in all, so if you don’t want to miss out on a single dirty novel LOVE BAKUDAN has to offer, this is the guide for you.

Akane Hasegawa – Noontime’s Hyacinth Route

Selling Section 1

  1. “She said she wanted a book about the weather?”
    • Answer: Ms. Thunder Meets Her Match!
  2. “An alien book…”
    • Answer: Probe Me Volume 27
  3. “A multi-volume series with a focus on romance…”
    • Answer: A Steamy Confession: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “Ms. Thunder Meets Her Match!”

Selling Section 2

  1. “A book about bosses…”
    • Answer: Fax Me Your Nudes By 8 PM Sunday
  2. “A girl getting lost in a dream world…?”
    • Answer: I Want To Be Your Dakimakura
  3. “They wanted a book about a game of ‘cat and mouse’…?”
    • Answer: Steal My Heart: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “Steal My Heart: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “Best friends in peril that don’t stay as best friends…”
    • Answer: Treasures of the Abyss: Volume 1
  2. “A sleazy book…”
    • Answer: Nightclub Blues OR Touch of Heaven…though it might be worth showing Himeko “Muscle Babes One” to see what she has to say about it.
  3. “Being photographed…?”
    • Answer: My Best Friend’s Boobs
  4. “Delinquents?”
    • Answer: My Wife’s Convenience Store

This section unlocks the erotic novel “Steal My Heart: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “A novel where the characters might literally die while having sex?!”
    • Answer: Chasing a Tornado
  2. “A book to do with lovers running away together…?”
    • Answer: Supermarket Heat
  3. “…They want passion and lots of love.”
    • Answer: No Grander Love
  4. “Hmm…dashing women, huh?”
    • Answer: My Lady’s Touch Volume 1 OR Love Is An Elevator Ride Away

This section unlocks the erotic novel “Love At The Stables.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Akane’s route, you unlock the erotic novel “Nectar” when you complete it.


Hyojin “Angel” Park – Morning’s Hibiscus Route

Selling Section 1

  1. “An erotic book that takes place outside…”
    • Answer: Roughin’ It
  2. “Something only a baker would enjoy…?”
    • Answer: Oh…My Bad Volume 1
  3. “Businesswomen…”
    • Answer: CEO

This section unlocks the erotic novel “CEO.”

Selling Section 2

  1. “A book about rivals…”
    • Answer: Mascara
  2. “Books that take place in the 80’s, huh…?”
    • Answer: Private Illusions: Volume 1
  3. “A cute book about married life…”
    • Answer: Her Only Cure

This section unlocks the erotic novel “Her Only Cure.”

Selling Section 3

  1. “A story that’s set in the countryside…”
    • Answer: I Say Potato, You Say “Touch Me”
  2. “A book with a sci-fi theme…”
    • Answer: Built For Pleasure
  3. “Mysterious women…?”
    • Answer: Nectar
  4. “A nice girl and a bad girl…”
    • Answer: My Boss Is Also My Dominatrix?! Volume 1 OR So Your Girlfriend Is A Yandere

This section unlocks the erotic novel “The Silver Waves: Volume 1.”

Selling Section 4

  1. ” A book about idols…”
    • Answer: Her Dark Influence: Volume 3
  2. “A book involving a piano recital…?”
    • Answer: Sex on the Beach
  3. “Enemies to lovers, huh…?”
    • Answer: The Land of Hope and Fear
  4. “Two women falling in love in an unlikely place…”
    • Answer: Prison Life

This section unlocks the erotic novel “The Silver Waves: Volume 2.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Angel’s route, you unlock the erotic novel “Built for Pleasure” upon completion.

Himeko Kurosu – Dawn’s Primrose Route

Selling Section 1

  1. “An erotic book about a city girl, leaving for the countryside…”
    • Answer: You Say Potato, I Say “Touch Me” OR Love At The Stables
  2. “Psychic powers…?”
    • Answer: My Special Ingredient
  3. “A story about vampires…”
    • Answer: A Human Need

This section unlocks the erotic novel “A Human Need.”

Selling Section 2

  1. “A horror story…”
    • Answer: The Devil’s Trap: Volume 1
  2. “Today she wants a thriller…”
    • Answer: Looking Into Her Seoul: Volume 1
  3. “Something with a doctor in it…”
    • Answer: Seeking Her Inner Truth

This section unlocks the erotic novel “The Devil’s Trap: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “A story that involves an eccentric character…”
    • Answer: Touch My Body: Volume 1
  2. “A book about high school sweethearts…”
    • Answer: Summer Lovin’ (Got Me Some Ass) OR A Steamy Confession: Volume 1
  3. “Muscle babes?”
    • Answer: Muscle Babes One
  4. “A girl who’s not all she seems?”
    • Answer: So Your Girlfriend Is A Yandere

This section unlocks the erotic novel “The Devil’s Trap: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “Artsy girls…”
    • Answer: I Want To Be Your Dakimakura
  2. “A book involving battles…”
    • Answer: The Land of Hope and Fear
  3. “A sci-fi story, huh…”
    • Answer: Treasures of the Abyss: Volume 1
  4. “Something to help a girl get better at talking to her crushes, huh…?”
    • Answer: Sexy Tips and Tricks

This section unlocks the erotic novel “Treasures of the Abyss: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Himeko’s route, you unlock the erotic novel “Treasures of the Abyss: Volume 2.”


Sei Itou – Daytime’s Sunflower Route

Selling Section 1

  1. “An erotic book about something super embarrassing happening to somebody…”
    • Answer: I Got My Thumb Stuck To My Girlfriend’s Photo?!
  2. “A book about a brave heroine returning from a war…”
    • Answer: No Grander Love
  3. “A woman going missing on a rafting trip, only to come back looking rugged…”
    • Answer: Blogging Finally Got Me Laid

This section unlocks the erotic novel “No Grander Love.”

Selling Section 2

  1. “A couple finally realising their feelings for one another…”
    • Answer: A Steamy Confession: Volume 1
  2. “A book about a woman pining after someone, only to start loving someone else…”
    • Answer: Always The Bridesmaid
  3. “An erotica with a plot surrounding travel…?”
    • Answer: Supermarket Heat

This section unlocks the erotic novel “A Steamy Confession: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “Girls helping each other relax…”
    • Answer: Fly (Like A Butterfly)
  2. “A series about being dominated?”
    • Answer: My Boss Is Also My Dominatrix?! Volume 7
  3. “Enemies to lovers…”
    • Answer: Way With Words: Volume 1
  4. “A book about a girl who likes looking at dirty posters…?”
    • Answer: My Best Friend’s Boobs

This section unlocks the erotic novel “A Steamy Confession: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “Stories about demons…?”
    • Answer: The Devil’s Trap: Volume 1
  2. “A book about a sweet couple…”
    • Answer: My Wife’s Convenience Store
  3. “A book with diagrams in it…?!”
    • Answer: Sexy Tips and Tricks
  4. “Pirates, huh…”
    • Answer: My Lady’s Touch: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “My Lady’s Touch: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Sei’s route, you unlock the erotic novel “My Lady’s Touch: Volume 2.”


Teru Tokugawa – Midnight’s Orchid Route

Selling Section 1

  1. “A romance story with a sweet couple…”
    • Answer: Just The Right Time: Volume 1
  2. “A shameless, seedy story with no plot…”
    • Answer: Nightclub Blues
  3. “A book about a chance meeting, huh…?”
    • Answer: Sex on the Beach

This section unlocks the erotic book “Nightclub Blues.”

Selling Section 2

  1. “A couple that are polar opposites from one another…”
    • Answer: Tinkering With My Heart: Volume 1
  2. “A sequel story about a girl at her friend’s party…?”
    • Answer: Oh…My Bad: Volume 2
  3. “An erotica novel with a fortune teller in it…”
    • Answer: Her Dark Influence

This section unlocks the erotic book “Tinkering With My Heart: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “A story about someone being nursed back to health…”
    • Answer: Her Only Cure
  2. “A book set in the nineties…”
    • Answer: Seeking Her Inner Truth
  3. “A tired woman being swept off her feet…”
    • Answer: Nectar
  4. “An erotica about hostesses?”
    • Answer: Touch of Heaven

This section unlocks the erotic book “Tinkering With My Heart: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “A fantasy story, huh…”
    • Answer: The Silver Waves: Volume 1 OR The Land of Hope and Fear
  2. “A book with face sitting in it?!”
    • Answer: Touch My Body: Volume 1
  3. “An erotica written from the perspective of a journal…”
    • Answer: Way With Words: Volume 1

This section unlocks the erotic book “Way With Words: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Teru’s route, you unlock the erotic novel “Way With Words: Volume 2.”


Yuki Miyanagi – Dusk’s Rose Route

Selling Section 1

  1. “A fantasy novel…”
    • Answer: The Land of Hope and Fear
  2. “A story about a woman being seduced, huh…?”
    • Answer: Touch of Heaven
  3. “Hmm…a novel about idols…”
    • Answer: Fly (Like A Butterfly) – OR – How Well Do YOU Know Wings?!

This section unlocks the erotic book “Touch of Heaven.”

Selling Section 2

  1. “A book involving a love triangle…”
    • Answer: Private Illusions: Volume 1
  2. “A novel where falling in love changes a character’s life…”
    • Answer: Just The Right Time: Volume 1
  3. “A novel where the main couple breaks up, but gets back together by the end of the story…”
    • Answer: Summer Lovin’ (Got Me Some Ass)

This section unlocks the erotic book “Just The Right Time: Volume 1.”

Selling Section 3

  1. “A dirty book involving a teacher…”
    • Answer: My Special Ingredient
  2. “A book about two enemies growing to adore each other…”
    • Answer: Way With Words: Volume 1
  3. “…A book with profit margins in it…?”
    • Answer: Any is correct.
  4. “No plot, lots of pictures…”
    • Answer: Muscle Babes One

This section unlocks the erotic book “Just The Right Time: Volume 2.”

Selling Section 4

  1. “An erotic novel about two rivals…”
    • Answer: Mascara
  2. “A book involving a rich girl…”
    • Answer: Tinkering With My Heart: Volume 1
  3. “Best friends realising their mutual attraction, huh…”
    • Answer: The Brightest Star: Volume 1
  4. “Love, longing and passion…?”
    • Answer: No Grander Love

This section unlocks the erotic book “The Brightest Star: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Yuki’s route, you unlock the erotic novel “The Brightest Star: Volume 2.”